Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

HEFGRA is lid van Konnekt'os, Sprinc en Volentario.
konnektos_hefgra_limburg_MVO

Konnekt’os is een samenwerkingsverband van werkgevers en ondernemers die de kracht van maatschappelijk verantwoord ondernemen inzetten voor sociaal economische groei. Partners van Konnekt’os bieden kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze ontmoeten elkaar tijdens diverse evenementen waar ze kennis en inspiratie opdoen op het gebied van MVO, stellen hun netwerk open én creëren waarde met en voor elkaar. Het partnerschap van Konnekt’os staat open voor alle werkgevers en ondernemers in Midden-Limburg.

hefgra_limburg_sprinc_mvo

Sprinc is een zakelijk netwerk waarin mensen centraal staan. Het gaat om mensen met talent én met een afstand tot de arbeidsmarkt. Partners van Sprinc willen helpen. Zij kennen de grote waarde van maatschappelijk verantwoord ondernemen en weten hun betrokkenheid op dit gebied te vertalen naar meerwaarde voor hun eigen organisatie. Diverse keren per jaar komen ze bij elkaar om kennis op te doen over arbeidsmarktgerelateerde actualiteiten en geïnspireerd te worden op het gebied van Maatschappelijk Ondernemen.

Sprinc is een zakelijk platform voor ondernemers. Het is opgericht op initiatief van de stadsregio Parkstad en is vormgegeven door een aantal vooraanstaande bedrijven en instellingen uit onze regio, founders genaamd.

hefgra_limburg_volontario_mvo

Volontario helpt verenigingen en stichtingen met het waarderen van vrijwilligers.
De leefbaarheid in de gemeente wordt verhoogt door verbindingen te leggen tussen de maatschappelijke initiatieven en de lokale ondernemers.
Stichting Volontario stimuleert en waardeert vrijwilligers, support lokale ondernemers en versterkt verenigingen en stichtingen. Dat is win-win-win!

 

Helpdesk

HOOFDKANTOOR
Amerikastraat 2
 6014 CE Ittervoort
info@hefgra.nl